BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, November 21, 2010

WHT THE FISH ?

did you all see the fish on this blog ? that fish is hungry fish , Watch how they eagerly swim toward your mouse hoping that you’ll drop a few flakes of food and you all can also click nearly to the fish to drop a food , then , the fish will eat it . HAHAHA , mende neyh if korang nk tahu jea lah knape aku letak mende yg burok tuh kt blogger aku = ) jgn risau , aku xbiar mende tuh lame kat situ , cause nnty aku nk tukar letak gmbr aku yg HAWT HAWT tuh ! bhahahah , perasan jea lebih kan I neyh ? if korang bace post aku yg neyh and mende tuh dah xde , maksudnye aku dah tukar keyh ? that's all for my beloved FOLLOWERS ! NOW , mende fish neyh adek kt bwh skali page neyh , try check it out = )

2 comments:

hanys , said...

semart siak mende toe ,,
hahhhah ,,
ske aq bgy dy mkn doee ,,
;)

eka said...

BHAHHAHHA , kau suke ? same lah dgn zyra tuh . dea bkk blog aku pastu maen dgn ikan aku , naseb baek ikan aku tuh xboleh mati . klu boleh mati , siaplah korang ! and , mende tuh dah xde , aku ingat nk letak mende tuh kat bwh blogger aku neyh kot . kau rase okay x ?