BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, March 16, 2011

SISTA terS A Y A N G maa ~

                 This is my S A Y A N G , iloveherrr so damn much tauu . her name is Aliesha Adriana <3
  yang ni pulak sye punye D A R L I N G <3 , sye pon syg dye gilaaaa2 jugak . name dye Nurin Qistina <3

Monday, February 14, 2011

auww , TODAY is VALENTINES DAY ;)

                     auwww . i'll celebrate it alone , Oh God , haha . actually , AKU TAK SAMBUT PON ! bahaha . org buat entry psl valentine , aku pon nak join jugakk :) , and for my beloved follower , HAPPY VALENTINE DAY <3

Monday, February 7, 2011

masyallah ! try buat mende ni cepat ! aku buat jadik , i'm in shock right now !

SEE THE BLACK DOTS IN THE MIDDLE FOR 10 SECOND AND LOOK TO THE NEAREST PLAIN WALL AND YOU CAN SEE SOMETHING MAGIC THERE .

try cepat ! jadik doe ! aku pon x sangke !

http://3.bp.blogspot.com/_wJYF4LsVF1E/TD29ffUCamI/AAAAAAAABGQ/WEKVM1OtqaI/s1600/allah.jpg

rindu umi , but tgh HAPPY jugak ni , jom bce klu nk tahu knape :) (post ni bosan)

umiiii ! ika dh xtahan ddk kt rumah ni lh . anak umi sorang tu lh ! dye suruh ika sapu , tp biase lh . ika mne reti sapu sebersih bersih mcm dye , pastu nk marah2 lak . tp takpe , sbb UMI BLK ESK je :) , so , dye x bole RULE THE HOUSE AGAIN :) , lepas ni aku merdeka , tp sekejap je kot . mane boleh merdeka sgt bile ade umi and ayah . xpe2 , asalkan aku x kene sapu lagi :) .aku dh sapu utk satu tingkat ! kau bayangkan lh ! bukannye kecik tauu ! huh ! pastu , tangan aku dh merah sume , dye still bebel2 aku sapu x bersih , ya , I know aku sapu x bersih . tp nk buat mcm mne ? hesh , sabar jelah ika sygs . esk kau dh merdeka kot (x sure , haha) , bbye :)

akak aku lawak betol ! wajib bace tauu ! haha :D

ni akk aku punye psl lah . tp ni citer lame , tahun lepas (2010) . citer dye mcm ni . aku dgn akk aku dlm perjalan keluar drpade KLIA . pastu TERNAMPAK lh pulakk . jeng3 ! haha , artis tgh berlakon . utk citer gerak khas kot , aku pon x suree . tp ade satu pak cik tu , handsome :) , akk aku sorang ni nmpk dulu , pastu dye jerit EH , PAK CIK TUH ! kuat gile and time tu jugak lh tingkap tgh bkk . esh , sengal betol dye ni :) , aku pon SHOCK gle lh kan . pastu kete kteorg dh lepas siket tempat tu , aku pon jenguk lah kt blkg , aku tgk pakcik tuh mcm frust je pandang kete kteorg , BWAHAHA . ni mesty akk aku dh rosakkan sesi pengambaran tu , bapak lawak :) , pastu aku pon lambai2 kt pak cik tu :) , tu je yg jadik . nothing moree . pastu blk rumah kteorg asyik salah kan dye :) , haha , sekian , bbye :)

Friday, February 4, 2011

CAMERON HIGHLAND ;)

yeay ! seronok gileee lahh kt cameron harituhh ! ape aku buat kt sne ? aku dgn sedare mara semua slalu buat family day kt situ . rumah yg same , aktiviti yg berlainan :) , satu tahun sekali , but tahun lepas kteorg x naik sne . maybe busy kott . sume jalan2 kt luar negare jeh . xde mase lakk , bosan gileee HOLIDAY tahun lepas doe . x seronok langsung , pastu pejam celik pejam celik AKU DH FORM 1 ! WOW , best siakk form 1 . tp cikgu dh start garang and bile tgk wayang aku kene bayar mahal -,- , shit ! haha . sambung psl cameron :) , kt situ best gilee lahh . AKU MAEN DGN HANIS QAIDA NAJWIN my best cousin evur and evur :) , dye x brape sporting , aku pon sme ! haha . maybe bukan sbb tuh kott , dye sakit perut sbb tuh dye x maen bnyk sgt game yg ade kt situ . tp sume game best2 doee !~ ade lh jugak sorang dua org yg mencacatkan situasi dan pemandangan kt situ . yahyah , my problemo cousin :P , jgn terasa okayy cousin2 ku ? ni ditujukan utk THE STUPIDO S :) . pastu HANIS QAIDA bgy aku bce dye punye diary . sweet sgt dye dgn org yg dye suke tuh , tape tape , aku sentiase sokong ape yg kebanyakan kau buat sygsss :) , pastu kte kacau2 org . bpk seronok , but aku lupe lahh . kite ade MISSION YG BLM SELESAI LG DOE . bile nk call BUDAK tuhh ek ? kte nk jumpe lagi pon aku xtaw bilee :( , i've already miss you MY HANIS QAIDA NAJWIN SYGSSS , xpe lahh ek ? aku nk kene happy2 nih . nk pegy jln2 kt ALAMANDA PUTRAJAYA :) , karaoke :) ciao sygssss ~

Monday, January 17, 2011

midvalley yaww !

perghhh ! brabad kan aku dh x post someting ? soryyy yahhh followersss . busy siket sbb dh start skola nihh , now pon x siap lagi homworkk , asyik layan fb jehh mmg lah ! aku nihh seorang yg agak pemalas , hahahhah :D .
harinih aku pegy tgk wayang kt mid . aku tgk citer ap ek ? kt sini , aku nk recommend supay jgn tgk citer SHOCK : LABYRINTH , something like that lah , aku lupe . klu kau tgk , sureeee nk ttdo doeee ! bosan geylaaaaaa gilaxxx ! hahahah , time tgk tuhhh , fun lah jugak ! row mmt kt depan aku nihh asyik buat kelakar jehhh . bongokk doee , sporting ! i likeeee <3 ! sebelum tuhhh , aku pi mkn PIZZA HUT , akk aku suruh pilih SET FOR KID'S , wht the heck ?! yaa , i know ! dh lah this year I AM THIRTEEN ! aduhhh , aku dilayan dgn sgt bdk2 -_- , maluuuuu btoiii . akk aku asyik perli jehh doee , xpe , naseb dpt ICE-CREAM ! hahahha , yahh , prangai aku mcm bdk2 lagi , i know , i know , x pyh ckp :) , hahhaha . aku nihh prasan dlm bnyk segi ! hahah . pastu aku mkn TAKOYAKI and many moreeee :) , urm , esk aku sambung post nihh kayhh ? soryyy sbb terpakse cerite separuh jalan , hahhaha :D , bbye followers <3

I hate her so badly !

wht the ?! hang kate aku nihh ur best ________ , but why you hurt my feelings so badly hah ?! nihh aku x puas nihh . I AM SORYY IF akhir2 nihh aku tak wall or chat dgn kau . aku dh malas nk layan kau ! kau pon busy kann ? haha , mmg okayh lah klu kite mcm nihh . kau sebokk , aku mmg dh mls nk layan kau :) , peaceee . hahahhah :D , nnty klu aku ckp satu perkataan jehh psl kau , sureeee kau bolehh tahu nihh aku tujukan utk kau . better aku panggel kau aku kt sini :) , xpe xpe , kau pon dh x nk layan aku :) , pegy layan bdk tuh kayhh ? ketepikan aku nihh . FOR YOUR INFO , THIS IS NOT MY BF OR WHT . aku xde niat jiwang pon kt sini kayh . and i'm single ! nihhh statement utk family aku ! hahahhaha :D , just want to make sure that they won't 'salah paham' with me :) , hehe . my sister pon terkejut berokkkk tadi lepas aku tunjuk ape yg perempuan tuhh ckp kt aku and buat kt aku . I AM SO SADDD :'( , I know kau nk _____ , tp xpyh lah smpi x layan aku ! ish ish , akk aku okay jehh dgn dye punye ______ tuhhh . JANGAN MUDAH PERASAN YEHH UTK ORG2 DILUAR SNE YG BCE POST NIHH . post nihh ditujukan utk . . . . . . .. .  , ofcoz secret :P , wekkk . hhahahha , mood aku cepat berubah . kejap happy , kejap sedehhh :) , so , tadi aku bnyk idea . time nk tulis habis kering berdebu dh aku punye otak , hahahah . NO IDEA BABE . urm , maybe dah kott . okayh ciaooo ~!

Friday, January 7, 2011

babi = )

SORYYYYY ! AWAL2 LAGI AKU NK SAY SORYYY , cause post nihhh mmg x baek utk anda . sye just nk melepaskan geram sye ! ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ! I want to cry bebeh . could I ? pleaseeeee :'( , aku pon x taw nk ckp mcm mne , sbb nnty geng2 dye tahu , susah lak aku . better aku diam and pendamkan jelah kt hati nihhhh . aku x kesah pon lah (aku kesah gileeee gileeee lha bodoh!) hahaaa , now ade mood siket nk gelak :D , don't be sad followers , I will be okay just likeeee myself beforeeee ! (tipu , sbb aku x kan kotttt!) and , ade mood lagi lak utk perasan nihhh ! aku mmg suke perasan kt blogger or fb aku dgn org2 yg TERSAYANG SAHAJA = ) , fuhhhhhh , saket gileeee hati aku nihhh siotttttttttttttt ! nnty aku nk tukar URL , pastu nk mendiam diri ! maybe lagi bagus kankan ? xde aku korang suke lha kan ? babi -_- , and btw , aku pon nk DEACTIVE kan FACEBOOK aku sbb nihhh . hurm , should I deactive mine fb ? arghhh , idk lhaaaaaa ! nnty nk story sume kt ma sygsss WAN ZULAIKHA DIANA , adek syg akk gileeee gileeee lhaaaaaaaa ! please , kite story2 mcm dulu kayh ? slalu taw ? nnty kite dh x rapat , pastu makin x dilayan and whtsoever . adek takut gileeeee mende tuh boleh terjadi kt kiteeee :'( , hurm , but adek pon kene phm yg SYGSSS SPM CANDIDATES ! hurm , disini , adek juz boleh ucap GOOD LUCK , and bt yg terbaek ! MAKE ME PROUD OF YOU kayh ? ILOVEWANZULAIKHADIANA and IMISSWANZULAIKHADIANA ! disini jugak lh , i give you all my heart ! you own this heart <3 bebeh ! i'm being serious right now ! no joking joking time moodyyyy ! I just don't want you to turned in some other people hand :( , i want to own you bebeh = ) , can I ? can I ? hahaaaa , i'm serious again , but just want to make things go better and better . ADEK PON X TAW APE YG ADEK MEREPEK nihhhh , akk phm ? hahahahhahahahahah :D , now kt kepale nihhh dh xde storm , but ade clowd jehhh , hahaha . if adek sedeh or wht , adek pikir or tulis psl SYGSSS kt ANY POST kt BLOGGER ADEK NIHH , adek rase TENANG jehh , THANKS SYGSSS FOR EVERYTHING <3 , okay lh , dh mlm sgt nihhhh . penat adek buat post panjang2 utk sys nihh ha , hahahha , just joking again . LIFE NEED TO ENJOY SOMETIMES RIGHT ? AM I RIGHT ? hahahahah , lega siket hati nihhh , xde lh rase mcm nk bunuh2 jehhh pasangan yg dh nk MARRIED tuhh , LOL (x ikhlas) , hahahhaha again ! I just can't stop laughing HAHAHA on my any single post right ? sumenye mesty ade hahahahha , am I right ? lagi skali ! ika nihhh dh xde idea kehhh ?! okay , yehh mmg sye dh xde idea sgt sbb sye mengantokkkk . bbye WAN ZULAIKHA DIANA , YOU'RE ALWAYS OWN MY HEART <3 , I CAN'T SMILE WITHOUT YOU BEBEH :)