BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, February 14, 2011

auww , TODAY is VALENTINES DAY ;)

                     auwww . i'll celebrate it alone , Oh God , haha . actually , AKU TAK SAMBUT PON ! bahaha . org buat entry psl valentine , aku pon nak join jugakk :) , and for my beloved follower , HAPPY VALENTINE DAY <3

Monday, February 7, 2011

masyallah ! try buat mende ni cepat ! aku buat jadik , i'm in shock right now !

SEE THE BLACK DOTS IN THE MIDDLE FOR 10 SECOND AND LOOK TO THE NEAREST PLAIN WALL AND YOU CAN SEE SOMETHING MAGIC THERE .

try cepat ! jadik doe ! aku pon x sangke !

http://3.bp.blogspot.com/_wJYF4LsVF1E/TD29ffUCamI/AAAAAAAABGQ/WEKVM1OtqaI/s1600/allah.jpg

rindu umi , but tgh HAPPY jugak ni , jom bce klu nk tahu knape :) (post ni bosan)

umiiii ! ika dh xtahan ddk kt rumah ni lh . anak umi sorang tu lh ! dye suruh ika sapu , tp biase lh . ika mne reti sapu sebersih bersih mcm dye , pastu nk marah2 lak . tp takpe , sbb UMI BLK ESK je :) , so , dye x bole RULE THE HOUSE AGAIN :) , lepas ni aku merdeka , tp sekejap je kot . mane boleh merdeka sgt bile ade umi and ayah . xpe2 , asalkan aku x kene sapu lagi :) .aku dh sapu utk satu tingkat ! kau bayangkan lh ! bukannye kecik tauu ! huh ! pastu , tangan aku dh merah sume , dye still bebel2 aku sapu x bersih , ya , I know aku sapu x bersih . tp nk buat mcm mne ? hesh , sabar jelah ika sygs . esk kau dh merdeka kot (x sure , haha) , bbye :)

akak aku lawak betol ! wajib bace tauu ! haha :D

ni akk aku punye psl lah . tp ni citer lame , tahun lepas (2010) . citer dye mcm ni . aku dgn akk aku dlm perjalan keluar drpade KLIA . pastu TERNAMPAK lh pulakk . jeng3 ! haha , artis tgh berlakon . utk citer gerak khas kot , aku pon x suree . tp ade satu pak cik tu , handsome :) , akk aku sorang ni nmpk dulu , pastu dye jerit EH , PAK CIK TUH ! kuat gile and time tu jugak lh tingkap tgh bkk . esh , sengal betol dye ni :) , aku pon SHOCK gle lh kan . pastu kete kteorg dh lepas siket tempat tu , aku pon jenguk lah kt blkg , aku tgk pakcik tuh mcm frust je pandang kete kteorg , BWAHAHA . ni mesty akk aku dh rosakkan sesi pengambaran tu , bapak lawak :) , pastu aku pon lambai2 kt pak cik tu :) , tu je yg jadik . nothing moree . pastu blk rumah kteorg asyik salah kan dye :) , haha , sekian , bbye :)

Friday, February 4, 2011

CAMERON HIGHLAND ;)

yeay ! seronok gileee lahh kt cameron harituhh ! ape aku buat kt sne ? aku dgn sedare mara semua slalu buat family day kt situ . rumah yg same , aktiviti yg berlainan :) , satu tahun sekali , but tahun lepas kteorg x naik sne . maybe busy kott . sume jalan2 kt luar negare jeh . xde mase lakk , bosan gileee HOLIDAY tahun lepas doe . x seronok langsung , pastu pejam celik pejam celik AKU DH FORM 1 ! WOW , best siakk form 1 . tp cikgu dh start garang and bile tgk wayang aku kene bayar mahal -,- , shit ! haha . sambung psl cameron :) , kt situ best gilee lahh . AKU MAEN DGN HANIS QAIDA NAJWIN my best cousin evur and evur :) , dye x brape sporting , aku pon sme ! haha . maybe bukan sbb tuh kott , dye sakit perut sbb tuh dye x maen bnyk sgt game yg ade kt situ . tp sume game best2 doee !~ ade lh jugak sorang dua org yg mencacatkan situasi dan pemandangan kt situ . yahyah , my problemo cousin :P , jgn terasa okayy cousin2 ku ? ni ditujukan utk THE STUPIDO S :) . pastu HANIS QAIDA bgy aku bce dye punye diary . sweet sgt dye dgn org yg dye suke tuh , tape tape , aku sentiase sokong ape yg kebanyakan kau buat sygsss :) , pastu kte kacau2 org . bpk seronok , but aku lupe lahh . kite ade MISSION YG BLM SELESAI LG DOE . bile nk call BUDAK tuhh ek ? kte nk jumpe lagi pon aku xtaw bilee :( , i've already miss you MY HANIS QAIDA NAJWIN SYGSSS , xpe lahh ek ? aku nk kene happy2 nih . nk pegy jln2 kt ALAMANDA PUTRAJAYA :) , karaoke :) ciao sygssss ~